Position: sygdoms > 7 >

Er jeg berettiget til på kort sigt handicap ?

   Hver stat er forpligtet til at give en kortsigtet invalideforsikring program til delvis udskiftning af en medarbejders indkomst . I Californien , et handicap , der varer op til 52 uger, kan betragtes som et kortsigtet handicap

Typer af Short-Term Handicap


State invalideforsikring ( SDI ) vil levere op til 55 procent af din indtjening i Californien , hvis du ikke er i stand til at arbejde som en følge af en invaliderende tilstand . Betalt familieorlov forsikringstilbud et tilskud til dem, der skal en tendens til behovene i et familiemedlem i op til seks uger.

Støtteberettigelse


Din lønseddel skal have mindst $ 300 i SDI fradrag på datoen dit handicap startet . Din skade eller lidelse , må ikke være arbejdsrelateret , og skal forhindre dig i at fuldføre dit job hverv i mindst otte uafbrudt dag . En sundhedsmedarbejder skal kontrollere og dokumentere Deres tilstand og en skønnet genopretning dato . Du har op til 49 dage fra den dato, dit handicap er begyndt at fremsætte krav for kortsigtede ulykkesforsikringer i Californien .

udelukkelsesperiode


Hvis du ikke er ved at miste indtægter , har allerede i et krav om SDI eller betalt familieorlov , eller er i øjeblikket modtager Workers ' Compensation fordele, du kan ikke være støtteberettigede. Bliver handicappet som følge af at begå en forbrydelse kan også resultere i manglende valgbarhed .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------