Position: sygdoms > 7 >

Hvor tit skal den adaptive adfærd skalaer skal administreres ?

  

Hyppige og meddelte vurderinger


Adaptive adfærd skalaer foranstaltning kortsigtede gevinster i overensstemmelse med målsætning, som ofte , forud meddelte myndighederne . effektive værktøjer til at holde elever og lærere med fokus på daglige fremskridt og resultater . Hyppige forvaltninger også fange en større prøve af adaptive og utilpasset adfærd . dog når de udføres for ofte , gyldighed og pålidelighed reduceret

Langsigtede og Uanmeldt vurderinger


Langsigtede og uanmeldt vurderinger illustrere vedvarende adfærdsændringer og områder fortsat anledning til bekymring. Sammenligning af administration resulterer hjælpemidler i planlægning og målopnåelse . Dog afstand vurderinger for langt fra hinanden giver kun et øjebliksbillede og ikke hele spektret af adaptive og utilpasset adfærd .

Bottom Line


Brad Hill , i en vurdering Psykologi Online artiklen , forklarer , at adaptive adfærd skalaer er at måle adaptive og utilpasset adfærd til diagnosticering eller program planlægning. Dette kræver en indledende basismåling for diagnose og behandling planlægning , efterfulgt af sæt periodisk forvaltninger til rutinemæssig mål revision og løbende planlægning , såsom udført for årlige revisioner af individuelle undervisningsplaner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------