Position: sygdoms > 7 >

Hvordan indstiller jeg en sleepstyle 200 CPAP maskine ?

   Patienter, der lider af søvnapnø ofte bruger kontinuerlig positiv luftvejs tryk ( CPAP ) maskiner , mens du sover. Søvnapnø er en sygdom, hvor patienten stopper vejrtrækning , mens du sover. En CPAP maskine virker ved at løfte luften pres for at holde luftvejene åbne . Du skal bære en maske er forbundet med maskinen , mens du sover. Før du bruger alle mærker af CPAP maskine , rådføre sig med din læge om passende tryk niveauer for din tilstand

Du skal bruge: .
Destilleret vand

Forberedelse


1 .
Indstil maskinen ved siden af din seng , under højde , hvor dit hoved vil hvile .

2 .
Tag den blå hætter ud af en af vandet kamre .
3 .
Fyld vandbeholderen med destilleret vand op til fyldelinje .
4 .

Tryk fingerbeskyttelsen ned , og indsæt vandbeholderen . Lyt til en " klik "lyd . Denne lyd fortæller dig , at kammeret er i den korrekte position . Hvis du ikke kan høre lyden , skal du fjerne kammer og re-indsætte det.
5 .
Find den hvide plastik -stikket på enden af røret . Tryk stikket oven på åbningen på toppen af vandbeholderen . Fastgør den modsatte ende af røret til din maske .

Programmering


1 .

Sæt CPAP maskinen til en stikkontakt.
2 .

Sluk for power -knappen til " on " position . Evaluer displayet , og afgøre , om du har brug for at ændre indstillingerne .
3 .
Tryk på rampen knappen er placeret til venstre for tænd /sluk knappen . Hvilket automatisk formindsker pres , som kan hjælpe dig falde i søvn lettere . I løbet af de næste 20 minutter, vil presset stige gradvist tilbage til et normalt niveau i overensstemmelse med betjeningsvejledningen .
4 .
Tryk enten op eller ned pilene , som ligger under rampen knappen , til at justere trykket op eller ned .
5 .
Tryk på mode knappen, som er det laveste knappen på kontrol , for at få vist yderligere valgmuligheder , såsom højde og fugt indstillinger . Brug pil op og ned for at justere disse indstillinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------