Position: sygdoms > 7 >

Hvordan kan jeg sammenligne receptpligtig medicin priser ?

   Da prisen på receptpligtig medicin stiger , bliver det mere vigtigt for forbrugerne at sørge for , at de priser, de betaler for medicin er den går branchen sats og intet mere . Der er flere ressourcer , som forbrugerne kan henvende sig for at sammenligne priser på receptpligtig medicin og bestemme, hvilke stoffer er de billigste og mest effektive for deres behov
1 .
Sørg for at du diskuterer dine økonomiske problemer med din læge eller medicinsk professionelle ordination dig medicin . Spørg, hvis du kan få ordineret en medicin lignende effekter , men billigere . Mange læger vil arbejde med patienter til at ordinere generisk medicin eller medicin , der er billigere , hvis du stemme dine bekymringer .
2 .
Søg på internettet databaser som pharmacychecker. com eller healthpricer. com . Disse gratis databaser har omfattende søgeværktøjer, der giver up-to-date information om , hvor meget en receptpligtig medicin omkostninger ved forskellige leverandører , afhængig af dosering og land salg .
3 .

Ring apoteker i store supermarkeder eller butikskæder, som Wal- Mart og Target . Disse apoteker har ofte generisk ordination af medicin til overkommelige priser , og nogle receptpligtig medicin er så lavt som $ 4 fra 2010
4
sammenligne prisen mellem online leverandører og store supermarkeder . . Tage hensyn forsendelsesomkostninger , hvis du planlægger at bestille medicin online . Også huske, at din læge bliver nødt til at tilkalde en recept , eller du bliver nødt til at faxe en recept , til online leverandører .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------