Position: sygdoms > 7 >

Motilium oplysninger

   Motilium er også kendt som domperidonmaleat , som er en dopamin antagonist . Dette stof bruges til at forhindre mave sygdom forårsaget af lægemidler , der anvendes til kemoterapi , Parkinsons sygdom og sure opstød . Motilium også bruges til at lindre følelser af oppustethed , migræne og fylde

Formål


Motilium bruges til at spænde musklerne ved indgangen måde i maven og slappe muskler nederst . Det øger muskel sammentrækning at fremskynde fordøjelsesprocessen . Denne medicin også mindsker kvalme ved at blokere dopamin receptorer i hjernen .

Side Effects


De bivirkninger Motilium omfatte tab af balance eller muskel kontrol . Problemer som en tør og hævelse munden, kan forekomme . Motilium kan påvirke adfærd via ændringer i appetit , mentale sløvhed og irritabilitet . Hjerte palpations , hævelse af lemmer , diarré og forstoppelse forekomme i sjældne tilfælde .

Overvejelser


Motilium bør kun anvendes af gravide og ammende kvinder , hvis en læge mener, at medicin til at være afgørende for moderens helbred . Denne medicin bør ikke anvendes af folk , der er laktose intolerante , da det har lactose som en ingrediens . Motilium bør heller ikke bruges af børn , mennesker med lav nyrefunktion og patienter med perforeringer i maven . En læge eller apotek anbefaling skal gives , hvis Motilium vil blive anvendt sammen med andre medikamenter såsom : monoaminooxidasehæmmere ( MAO ) hæmmere , phenelzin , procarbazin , selegilene og tranylcypromin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------