Position: sygdoms > 7 >

erstatning for senokot

   Det aktive stof i Senokot kommer fra en urt kaldet senna . Denne stimulerende laksantia har været brugt i århundreder til at lindre forstoppelse . Substitutioner for varemærke- Senokot omfatte fysiske senna kosttilskud og andre typer af afføringsmidler

Sådan Senna Works


Inden seks til 12 timer efter indtagelse , senna når tyktarmen . Der er det samspil med enzymer til at stimulere tarmen 's nerver , hvilket den normale bølge-lignende sammentrækninger af fordøjelsessystemet til at stige, i sidste ende producerer en afføring .

stedfortrædere


Senokot er tilgængelig i tabletform og flydende form . Erstatninger omfatte andre kilder til Senna , som pulvere og te findes på helsekost butikker .Folk , der ønsker at undgå at tage senna har andre afføringsmiddel valg . Disse omfatter afføring skyllemiddel-som øger mængden af væske i afføringen , hvilket gør det lettere at passere-og Fyldemidler som psyllium . Den gamle standby , sveskejuice , er også effektiv på grund af de store mængder af ufordøjelige sorbitol findes i svesker .

Forebyggelse Obstipation


Behovet for laksantia kan ofte undgås med en sund livsstil . Spis masser af fiber-rige frugter , grøntsager og fuldkorn . Motionerer regelmæssigt , drikke otte glas vand dagligt , og ikke modstå trangen til at have afføring , når følelsen strejker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------