Position: sygdoms > 7 >

handicappede ressourcer

   Når vi eller et familiemedlem bliver deaktiveret for en eller anden grund , vi ofte ikke ved, hvor de skal henvende sig for hjælp . Vi føler sig fortabt og alene , når det, vi har brug for , er grundlæggende oplysninger om vores situation . Vi har brug for steder og mennesker at gå til for hjælp og støtte samt oplysninger om de forskellige aspekter af vores stand. Handicap ressourcer er til rådighed fra mange forskellige kilder .

regering


Det første sted at gå til for handicappede ressourcer er offentlige netsteder . Gå til amerikanerne med Disabilities Act regeringen hjemmeside for at lære om love og bestemmelser vedrørende handicap , kan amerikanerne med Disabilities Act og hvordan de nuværende og foreslåede love påvirker dig . Denne hjemmeside hjælper dig med hvad jeg skal gøre , hvis du føler, at du bliver diskrimineret på grund af dit handicap .Disability. gov tilbyder en række nyttige ressourcer i forbindelse med beskæftigelsesmuligheder , stipendier og skolegang , erhvervsliv, teknologi og sundhedspleje .

Udstyr


Den handicappede har ofte brug for hjælpemidler for at komme rundt om dette omfatter en kørestol eller anden form for ganghjælpemiddel , såsom en krykke . Personer med begrænsninger kan have brug for hjælpemidler til påklædning , sætte på sko og strømper og endda til at afhente ting fra gulvet eller få ting ned fra hylderne . Personer med handicap kan have brug for et toilet riser eller andre badeværelse og soveværelse hjælpemidler .HandicappedEquipment. com tilbyder oplysninger om nødvendige udstyr og links til information og steder såsom medicinsk alarm udstyr , piedestal dræn , autoløftere , elektriske kørestole og meget mere .AdaptiveAccess. com hjemmeside beskæftiger sig med handicappede ressourcer med henblik at gøre et hjem eller en bygning tilgængelig , hjem byggeri og andre ressourcer .handicap-resource. com byder på et væld af handicappede ressourcer fra udstyr , til det offentlige ressourcer, medicinske faciliteter og mennesker. Dette handicappede ressource giver links til specifikke handicap samt links til at rejse , regeringen og beskæftigelse .

Medicinsk Assistance


Den handicappede har ofte brug for hjælp at finde den helt rigtige læge , fysioterapeut eller medicinske facilitet til deres særlige behov . Ofte er dem med handicap behov for at rejse til den bedst mulige behandlingsmuligheder .Tjek det amerikanske National Library of Medicine mapper om læger , tandlæger og /eller hospitaler . Du vil opdage, både dem , der er af generel karakter , og dem, der specialisere sig. Healthfinder. gov hjælper med at finde medicinske faciliteter og personale til dine særlige behov . Healthfinder. gov også hjælper med at finde hjem sundhedssektoren .

Fællesskabet

Både handicappede og deres familier ofte føler sig isoleret fra det omgivende samfund , især hvis handicap holder dem tæt på hjemmet , eller som skulle konstant medicinsk behandling og /eller overvågning. Dem med begrænsninger og deres familier har brug for andre, der forstår at komme langs siden . De har brug for støtte og følelsen af fællesskab . Handicap-Resource. com har links til både nationale og internationale støttegrupper , som omfatter støtte grupper for ethvert antal af specifik medicinsk situationer fra ALS ( Lou Gehrig 's Disease ) og Kronisk træthedssyndrom til Myotonic Dystrophy og børn med særlige behov og meget mere.Lokalt kan du tjekke online , by eller telefonbøger , biblioteket , skoler og /eller kirker for at få oplysninger om særlig støtte grupper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------