Position: sygdoms > 7 >

hjem afhjælpe for fyld næse & ondt i halsen

   En udstoppet næse og ondt i halsen kan skyldes en kold eller allergier . Hjem retsmidler kan hjælpe med at lindre ubehaget og smerte uden medicin . Mange af disse midler anvende fælles husholdningsartikler, så de er let tilgængelige, når du har brug for dem . Se en læge , hvis Deres symptomer vedvare i mere end en uge eller er ledsaget af en feber

Fugt og Hydration


Ondt i halsen og tilstoppet næse kan drage nytte af varmt brusebad , en luftfugter eller varme drikke og supper . Dampen hjælper til at løsne og fortynd slim i næsen og fugter næse . Varme væsker , såsom kylling suppe med cayenne peber og løg , eller te med honning og citron , kan løsne overbelastning og medvirke lindre ondt i halsen . Få masser af væsker for at undgå dehydrering . Undgå mælk , da det kan medføre betændelse og fortykkelse af slim .

Salt Vand


gurgle med en opløsning af 1 tsk . salt og 1 kop varmt vand hver time vil hjælpe lindre ondt i halsen , især når det er ledsaget af sinus drop. Saltvandet trækker overskydende væske og reducerer hævelse , mens tørring og vask væk bakterier . Fortsæt denne proces, indtil nødhjælp er udvidet, og den halsbetændelse er væk

Hold Your Head Forhøjede


Tag en tur eller et sted flere puder under dit hoved om natten , stående oprejst eller holde hovedet højt , kan hjælpe aflaste . Liggende kan forårsage slim at bosætte sig i din bihuler , forårsager øget ubehag og overbelastning . Få noget motion og holde hovedet højt , så det slim til afløb.

C-vitamin og zink

Zink og C-vitamin har længe været kendt for at styrke immunforsvaret og forkorte helbredelse tid til en forkølelse. Tage kosttilskud eller spiser fødevarer, der indeholder høje niveauer af C-vitamin for de mest gavn. Frugter som appelsiner , grapefrugt og vandmelon har høje koncentrationer af C-vitamin , og de er fugtgivende , også .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------