Position: sygdoms > 7 >

hvad betyder det at have komprimeret diske ?

   I mellem hvirvlerne , er de knogler , der udgør rygraden , tynde puder eller diske . Mayo Clinic forklarer, at en komprimeret disk opstår , når det bløde indvendige væv af disken , kaldet kernen , skubber gennem den ydre lag , kendt som annulus og ind i rygmarvskanalen

Du skal bruge: .
Fødevarer høj i protein .
Chymotrypsin enzym .
Trypsin enzym .

Årsager


komprimeret diske , også kendt som Diskusprolaps discs , normalt udvikle sig over tid på grund af aldersrelateret slitage på kroppen . Som vi alder , de Mayo Clinic rapporter diskene mister nogle af deres væske og blive mere stiv og modtagelige for tårer .

Symptomer


Ifølge MedlinePlus , en tjeneste fra US National Library of Medicine , det første tegn af en komprimeret disk i det øverste af ryggen er smerte, der breder sig fra halsen til skuldre og overarme . En komprimeret disk i nederste del af ryggen fører til smerter spredes til balder og ben . Du kan også opleve en prikkende fornemmelse i ryggen eller en følelse af muskelsvaghed .

Behandling


The Mayo Clinic har gjort gældende , at ni ud af 10 patienter med en komprimeret eller diskusprolaps disken ikke behøver kirurgi og kan administrere deres betingelser med hvile og vejledning i hvordan man undgår smertefulde stillinger og styrke rygmuskulaturen . Ofte en fysioterapeut kan konsulteres for at arbejde med en patient på øvelser til at hjælpe igen . Også , medicin såsom ikke-steroide anti-inflammatoriske lægemidler ( NSAID ) kan hjælpe .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------