Position: sygdoms > 7 >

hvad er anfald grad 4 ?

   Beslaglæggelser er ofte forårsaget af primære tumorer i hjernen , også kendt som gliomer . Når nogen har har en karakter 4 beslaglæggelse , udtrykket " klasse 4 " refererer til den form for tumor i hans hjerne

gliomer


gliomer er tumorer , der opstår fra celler i hjernen snarere end fra at have rejst fra et andet dele af kroppen . Sådanne tumorer tildeles en særlig betegnelse og kvalitet afhængig af hvilken type celler, de er skabt fra, og hvor hurtigt de vokser .

Karakter


gliomer er inddelt i fire kategorier . Klasse 1 er den mest godartede form for tumor mens grad 4 er den mest ondartede . Grad 1 og 2 tumorer er sædvanligvis langsomt voksende og ventes ikke at sprede sig. Grad 3 og 4 tumorer vokser sædvanligvis hurtigt , og vil sandsynligvis sprede sig til andre dele af hjernen . En patient med enten karakteren tumor kan være tilbøjelige til anfald .

Behandling


Patienter , der lider af høj kvalitet gliomer kan søge behandling i form af kirurgi , strålebehandling og kemoterapi . Men fordi terapi til high- grade tumorer normalt har begrænsede fordele , kan patienter ønsker at sørge for pasning fokuserer på symptom-kontrol, herunder beslaglæggelse kontrollerende medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------