Position: sygdoms > 7 >

hvad er ætsende salve ?

   Kaustisk salve er en sammensat lavet af ætsende eller brænde agenter . Det har kapacitet til at angribe levende væv . Mest aktuelle debat om ætsende salve indebærer behandling af dyr

historisk anvendelse


Dokumenter fra læger , der går tilbage til det 19. århundrede , nævner brugen af kaustisk salve . Dens anvendelse blev foreslået i forbindelse med så forskellige lidelser som lupus og gonoré . Under de nuværende medicinske litteratur , Stephen M. Barrett , M. D. har frarådes kraftigt brugen af ætsende som ætsende salve til behandling af eksterne tumorer .

Brug for dyr


Kaustisk salve har været anvendt i en række dyre- relaterede sammenhænge . To af de mest prominente er i ridning racing og rodeo . I tilfælde af den tidligere , var den salve , der anvendes over hestens hove eller under sadlen . Dette beviser en ekstrem irriterende og tvinger hesten til at køre hurtigere . Rodeo tyre kan gives salven til at modarbejde dem , før en kamp .

Kontrovers


På grund af dens kontroversielle brug på dyr , er ætsende salve blevet hånet af grupper som Mercy for dyr og mennesker for etisk behandling af dyr. Det er en af grundene til, at så mange kæledyr behandlere så stærkt markedsfører deres salver som ikke-ætsende . Der kan være nogle begrænsede anvendelser for kaustisk pulver i forhold til sår på heste .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------