Position: sygdoms > 7 >

hvordan man kan justere rollatorer

  En rollator eller rullende gangstativ har mange funktioner, der adskiller sig fra standard vandrere , herunder store dæk og en indbygget sæde , som kan bruges i mellem gåture. For at få den mest støtte og komfort fra din rollator , skal du justere styret til en højde , der er korrekt for din kropsholdning og bygge . Du kan nemt justere dit rollator dig selv i bare et par minutter eller tage endnu kortere tid ved at have en ven hjælpe dig
1

Indstil din rollator på flad , plan jord og står bag det . Dine fødder bør være i overensstemmelse med den bageste hjul rollatoren .
2 .
Hold dine arme , så dine albuer er bøjet i en 25- graders vinkel . Dine hænder skal være i den stilling, de ville være i , hvis de gribende håndtag af rollatoren .

3 .
Har en ven løsne møtrikker, som holder styr på plads og hæve eller sænke dem indtil dine hænder er i stand til at fatte dem uden at flytte ud af din bøjet albue position .
4 .
Test position for komfort . Du kan justere bøje af din arm med 5 grader op eller ned , indtil du finder den vinkel , der er mest behageligt for dig .
5 .

Spænd ned nødder til at holde håndtaget barer er den valgte position .

gode råd og advarsler


 • Kontrollér, at hjulene er oppustet , før du justerer styret , da højden vil ændre sig, når lave dæk er fyldt .
 • Manglende justere rollatorer ordentligt kan resultere i muskel-og ledsmerter .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------