Position: sygdoms > 7 >

hvordan man kan mindske cellulite

   Cellulite kan skyldes genetik , kropsvægt , alder og tykkelsen af din hud . Der er ingen mangel på cremer , spa og selv kosmetisk kirurgi procedurer , der kan løfte om at gøre væk med din cellulite , men du kan opleve, at alle kun har begrænset effektivitet

Du skal bruge: .
mad med højt proteinindhold
Chymotrypsin enzym .
Trypsin enzym .


1 .

tabe de ekstra fedt. En kombination af nedsat kalorieindtag med en øvelse rutine består af både aerobe motion og styrketræning vil medvirke til at reducere mængden af cellulite på kroppen . Hvis du allerede på en sund vægt , bliver for tynd vil ikke hjælpe . I stedet blot tilføje fede fisk og nødder til din kost , samt masser af næringsrige grøntsager .
2 .
Få en tan . Enten en rigtig brun eller en faux man vil hjælpe skjule udseendet af cellulite , den lumpiness af huden tendens til at være mindre mærkbar på bruneret huden
3
Brug cremer , der øger blodgennemstrømningen . . Sådanne cremer vil have aminophyllin som deres aktive ingrediens . Øge blodgennemstrømningen til områder af kroppen med cellulite , vil bidrage til at mindske den klumpede udseende . Dette er ikke en permanent løsning , og bør gennemføres på en bestemt lejlighed, hvor du ønsker at mindske forekomsten af cellulite .

4 .
Få hyppige massage . Gerne bruger cellulite creme , der midlertidigt massage øger blodgennemstrømningen til problemområder , og den øgede blodgennemstrømning reducerer udseendet af cellulite . Hvis du har råd til det , ugentlige massage er en afslappende måde at brænde stress og håndtere din cellulite problem .
5 .
Overvej en kosmetisk procedure som laser cellulite fjernelse eller mesotherapy , som involverer indsprøjtning en fedt- opløsning opløsning i områder af dårlig cellulite . På grund af det nye i sådanne behandlinger , er det stadig uklart , om de giver en helt permanent løsning.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------