Position: sygdoms > 7 >

hypertension retningslinjer af 2006

   En række af hypertension retningslinjer findes fra 2006 , der er beregnet for læger . National Guideline Clearinghouse ( NGC ) har offentliggjort en omfattende artikel om disse retningslinjer fra Kaiser Permanente Care Management Institute

NGC-offentliggjorte retningslinjer


Kaiser Permanente retningslinjer offentliggjort af NGC er baseret på litteraturgennemgang . De er tænkt som en ressource for læger og andre fagfolk rådgivning voksne med hypertension (forhøjet blodtryk ) . De er ikke beregnet til at erstatte uafhængige kliniske dom af lægen . The National Guideline Clearinghouse , en del af Ministeriet for Sundhed og Human Services , ikke godkender eller godkender de retningslinjer, de nuværende for information .

Blodtryk Klassificering


Mest blodtryk klassifikationer følge syvende rapport fra det blandede nationale udvalg på forebyggelse, afsløring , vurdering og behandling af forhøjet blodtryk ( JNC7 ) , som blev offentliggjort i 2003 . Ifølge JNC7 , er normalt blodtryk mindre end 120/80 ( begge numre ) . Hvis dit blodtryk er enten systolisk 120 til 139 eller diastolisk 80 til 89 , har du prehypertension . Hypertension Trin 1 er et blodtryk på systolisk 140 til 159 og /eller diastolisk 90 til 99 . Etape 2 er 160 eller derover og /eller 100 og derover.

blodtryksmåling


Tallene i blodtryksmåling er i millimeter kviksølv ( mm Hg ) . Den øverste række , som altid er højere , kaldes det systoliske , og bunden tal er det diastoliske .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------