Position: sygdoms > 7 >

solstrålen varmepuden fejlfinding

  Den Sunbeam varmepude har relativt få kontroller , og derfor kun få steder, hvor det kan mislykkes . Fejlfinding på Sunbeam varmepude kan ofte påpege, på nøjagtig hvornår puden svigter. Nogle almindelige fejlkilder er nemme at fejlfinding og løse på egen hånd . Den mest almindelige årsag til fejl i varmepuden er dog fysiske skader . Hvis du finder skader , stoppe med at bruge det . Forsøg ikke selv at reparere værktøjet . Hvis skaden er forbundet med en defekt , vil Sunbeam løse problemet , så længe puden er stadig under garanti .
1 .
Check " auto off "switch . Hvis denne parameter er i " off " position , vil kontrollen pad slukke varmepuden automatisk efter to timer . Retur kontakten til " on " position til at holde puden løbende opvarmning , indtil du manuelt slukke for den .
2 .
Tjek pad 's afgang og controller pad ledninger . Hvis de er trukket for stramt eller er for stramt indpakket , kan varmepuden ikke tænde eller til at varme op . Se også snore og AC stik for beskadigelse , bøjninger eller klemmer , almindelige årsager til puden ikke at varme eller tænde .

3 .
Undersøg varmepuden . Hvis puden er foldet skarpt eller bundter i et område , kan det udvikle hot spots . Hvis puden er beskadiget eller slidt i et område , kan varmepuden ikke varme .
4 .
Undersøg controller . En løs forbindelse mellem controlleren og ledningen kan medføre, at din controller er varme indikatorer til at mislykkes i lyset. Skub regulatoren og wrap stik sammen for at sikre , at de er tilsluttet. Se også den registeransvarlige, " on /off varme indstillingsvælgeren " og " op /ned justeringsmuligheder " for skader .

gode råd og advarsler • Må ikke bruge puden , hvis den er beskadiget .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------