Position: sygdoms > 7 >

typer af OneTouch glucose meter

   OneTouch er en virksomhed , der fremstiller diabetisk teste udstyr og tilbehør . Der er tre forskellige OneTouch blodsukkerapparater , hvorfra man kan vælge : en lille model kaldet OneTouch UltraMini , en større model kaldet OneTouch Ultra 2 og en graftegning model kaldet OneTouch UltraSmart . OneTouch fremstiller også test strips , der passer til hver model , ud over lancetter og andet tilbehør .

OneTouch UltraMini


OneTouch UltraMini er designet til rejser , nemt passer i en taske , pung eller lomme . Testresultater vises inden for fem sekunder af blod blive placeret på test strip . Den UltraMini har ikke en stor hukommelse med udflagning muligheder , men det er indehavere af forudgående 500 test resultater til gennemgang . Enheden kommer i en bred vifte af farver , der kan appellere til yngre brugere .

OneTouch Ultra 2


OneTouch Ultra 2 har en stor , baggrundsbelyst skærm for nem at læse . Blodsukker resultater vises på skærmen inden for fem sekunder på at teste , og skærmen gemmer resultaterne , så du kan se dine data og gennemsnit op til 30 dage senere . Ultra 2 indeholder også en funktion , der gør det muligt for brugerne at " flag " læsninger bedre korrelere højt eller lavt læsninger med fødevarer eller aktiviteter. Brugerne kan også indtaste kommentarerne til resultaterne til at minde sig selv , hvorfor en læsning er særlig høj eller lav .

OneTouch UltraSmart


Det UltraSmart Skærmen har en stor hukommelse , der giver dig mulighed for at optage din fødeindtagelse , medicin indtag og motion output . Du kan derefter koordinere disse variabler med blodsukker målinger for at få en bedre forståelse af , hvordan mad , motion og medicin påvirke din blodsukker . En stor skærm viser grafer , gennemsnit og andre data . Din læge eller medicinsk team kan hjælpe dig med at tilpasse UltraSmart til dine særlige behov .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------