Position: sygdoms > 7 >

venesection protokol

   Venesection er en medicinsk procedure , der gør en åbning i en blodåre til at fjerne blod . Der er en protokol , eller et sæt af skriftlige instruktioner om, hvordan dette skal gøres . Venesection er også kendt som tapning eller " åreladning ". Det bruges rutinemæssigt til at opnå blod til test eller transfusion . Terapeutiske phlebotomi kan anvendes på visse betingelser at sænke en farlig højt blodtryk hurtigt , eller hvis du har for meget jern i blodet ( polycytæmi )

Professional protokol


Professional protokol beskrives, hvilke skridt sundhedspersonalet går igennem . Det fortæller læge, sygeplejerske eller bioanalytikeren ( laboratoriet tech , der stikker dig i armen ) , hvordan man forbereder dig , hvad udstyr til at bruge , hvordan man kan tegne og bevare eller kassere blodet , lukke såret , og sørg for du er okay bagefter .

Patient -protokollen


Hvis dette er din første gang , kan du få en patient protokol . Dette er en forklaring på, hvorfor proceduren er ved at blive gjort , en trin-for-trin beskrivelse af , hvad de kan forvente og instruktioner om , hvordan du kan føle , og hvad du skal gøre efter indgrebet .

advarer


For rutine venepunktur til test , er din underskrevne samtykke påkrævet, men i nødstilfælde venesection , kan du ikke få at vide, hvad der bliver gjort , eller hvorfor .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------