Position: sygdoms > 7 >

Protopic salve bruger

   Protopic salve tilhører en klasse af lægemidler kendt som calcineurin hæmmere-. en type immunsupprimerende designet til at blokere inflammatoriske proces . Den medicin kan kun ordineres af en læge til brug som en lokal behandling til behandling af eksem ( atopisk dermatitis ) . Protopic salve kommer i to styrker , og er normeret efter alder , men det bør ikke bruges på børn yngre end 2 år , eller af nogen med et svækket immunsystem , ifølge Food and Drug Administration ( FDA ) hjemmeside . Dermatologer er nu ordinerer Protopic salve til behandling af andre hudsygdomme.

Eksem


Protopic salve er ordineret til behandling af moderat til svær eksem . Ifølge den Protopic hjemmesiden , er den medicin kun ordineres , når andre receptpligtig medicin er slået fejl, eller når din sundhedspleje udbyder ikke anbefaler brug af anden medicin . Protopic salve bør kun anvendes i korte perioder , med pauser i mellem , fordi sikkerheden på lang sigt , uafbrudt brug ikke er fastlagt .

Psoriasis


Protopic salve er også blevet godkendt af FDA , der skal ordineres til behandling af psoriasis . Ifølge National Psoriasis Foundation hjemmeside , virker Protopic salve godt i behandlingen af psoriasis på følsomme områder , såsom i ansigtet. Protopic salve ikke forårsager grøn stær og kan sikkert bruges på øjenlågene , og samtidig undgå mulige bivirkninger af et aktuelt steroid .

Vitiligo


Ifølge Vitiligo support hjemmeside, Protopic salve er også et almindeligt ordineret immunmodulator for behandling af vitiligo . Protopic salve er ofte ordineret som medicin , der skal skiftes med lokalsteroid , for at mindske risikoen for potentielle bivirkninger .

Andre anvendelser

Ifølge FDA , er medicin nogle gange ordineret til at blive anvendt til andre formål end hvad der er opført i en Medicin Guide . Den medicin Guide skal læses hver gang du får en recept på Protopic salve , fordi oplysningerne kan ændre sig. Protopic salve bør kun anvendes til den tilstand, den medicin blev ordineret . Selv hvis nogen har de samme symptomer , bør medicineringen ikke blive delt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------