Position: sygdoms > 7 >

afhængighed tilbagefald forebyggelsesstrategier

   Udvikling af strategier for forebyggelse af tilbagefald kan være en proaktiv måde at holde en afhængighed under kontrol . Tilbagefald, eller en forringelse i gang , er en naturlig og forventet del af rehabiliteringsprocessen , ifølge hjemmesiden Drug Alcohol Rehab . Flere metoder kan bruges til at holde din psykologiske og fysiske begær efter narkotika , alkohol eller selvdestruktiv adfærd i skak .

Undgå Triggers


Triggers er objekter , situationer , mennesker eller endda lyde , som du forbinder med din afhængighed og , der gør du tænker på at give efter , at afhængighed igen . Mulige udløser omfatter socialt samvær med venner, der deltager i den type adfærd, du har givet op , og lytte til musik , der minder dig om en sådan adfærd .addicts i bedring bør undgå udløser når det er muligt , hvilket kan kræve at lave nogle drastiske ændringer i dit sociale liv og den generelle livsstil . For eksempel , inddrive en alkoholiker kan være nødvendigt at stoppe deltager i et bowling liga eller en pub 's dart liga , da disse aktiviteter går ofte hånd og hånd med at drikke og kunne opmuntre tilbagefald .

fremsynede


Nogle udløser , såsom at man hører en sang i radioen , er uundgåelige og kan forårsage en inddrive narkoman at blive overvældet med ønsket om at vende tilbage til forrige adfærd . Afhængighed og Recovery. org bemærker, at en god forebyggelse af tilbagefald strategi i disse situationer er at sende-tænke , eller spiller ud scenariet give efter for din afhængighed i dit sind .Mens du vil sandsynligvis knytte den oprindelige kapløb eller høj i denne mentale øvelse med positive følelser , fortsætter gennem den episode , indtil du har " kommet ned "fra stof eller adfærd . Overvej om du ville være i stand til at stoppe adfærd efter blot en oplevelse , eller om din afhængighed ville sparke i , og du ønsker mere og mere . Ved at visualisere og minde dig selv om de negative-og cascading-. konsekvenserne af tilbagefald , kan du hjælpe med at forhindre det

Emotional Bonus


Tilbagefald kan være en følelsesmæssigt drevet serie af begivenheder, hvori du bliver angste og deprimerede , der lider mentalt indtil du til sidst overtale dig til at give i. Ifølge Afhængighed og Recovery i sådanne scenarier , addicts i bedring forestille at vende tilbage til en gammel vane som en belønning eller som en måde at slappe af og lindre stress .Den bedste strategi for at eliminere følelsesmæssig tilbagefald er at finde nye , sunde belønninger og afspændingsteknikker , der vil fylde den følelsesmæssige tomrum efterladt af din afhængighed . Mulige løsninger også tages dagligt ture eller cykelture , eller som udøver yoga eller havearbejde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------