Position: sygdoms > 7 >

aktiviteter og spil til hukommelsen

   Hverdagen kan være fyldt med information til at huske : . navne , ID -numre , Og indkøbslister , nævne et par stykker . Du kan drage fordel af hukommelsen øvelser på alle alderstrin . Små børn er bare at udvikle deres hjerner kapacitet for hukommelse , mens studerende er nødt til at huske fakta til test , og ældre voksne måske ønsker at beholde deres allerede udviklede hjerner i form . Der er mange enkle metoder og spil for at hjælpe dig med at forfine din huske .

rimede Numbers


Break down lister med tal ved at knytte hvert nummer med en ord, rimer med det . For eksempel , lad os sige , du er nødt til at huske koden 3521 . For " tre " , tænker "gratis " . For " fem " , tænker " live " . For " to " , tænker " ægte " , og " en " , tænker " sjov " . Nu har du udtrykket " Free , levende , ægte , ( og ) sjovt " . Det kan også hjælpe at bruge positive ord eller dem , der skaber en slående visuel .

Den romerske Room og Journey Metoder


Den romerske Room Teknik , eller metoden til Loci , er en århundredgammel strategi for at huske grupper af oplysninger . Visualiser en velkendt rum , så som din stue , dit soveværelse , eller dit kontor . Derefter, tilføj dekorationer , møbler eller andre visuelle påmindelser om den liste, du skal huske ind i stuen . En variant af dette er den Journey Metode , som har en imaginær tur i rummet og er beregnet til grupper af oplysninger, som skal være i en bestemt rækkefølge . For eksempel , lad os sige , du skal huske navnene på det 20. og 21. amerikanske præsident . Forestil dig touring dit værelse . Der er en række på døren , der siger 20-21 . Foregive , at der er en udstoppet Garfield kat i hjørnet . Kattens så fedt , du tror, at han nok skulle gå til gymnastik-" gym " er en homofon for " Jim " , som i James , som i James Garfield . Mærkeligt , der er også en gammel kiste på gulvet . Du åbner den og finde den er fyldt med malerier-kunst . " Bryst " står for " Chester " og " Art " er et kaldenavn for " Arthur " , således at visuelle repræsenterer Chester Arthur .

Memory Card Game


Dette klassiske spil hjælper du bruge din korte visuelle hukommelse . Vælg otte par fra et spil kort , som f. eks et par seksere , et par knægte , og så videre , for i alt seksten kort . Bland dem og arrangere dem ansigt ned i 4- ved -4 kort firkantet . Flip to kort over , en ad gangen . Hvis de matcher , fjerne dem fra pladsen . Hvis ikke , vend dem tilbage igen og prøv igen . Prøv at huske numre og placeringen af de kort, du tidligere har overgivet med henblik på at skabe så mange par som muligt så hurtigt som muligt . Fortsæt indtil du har ryddet alle de kort. Gentag med et større antal kort , hele vejen op til fuld dæk , hvilket er 26 par .

Online Spil

Disse mere teknisk tilbøjelige kan drage nytte af de mange forskellige gratis online hukommelse spil er fastsat i afsnittet Ressourcer . En online version af hukommelseskortet spillet , en figur positionering spil , og et virtuelt opskrift udenad spil er nogle eksempler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------