Position: sygdoms > 7 >

alkohol stofmisbrug programmer

  

Du skal bruge:
vicks Øre Termometer

vicks Øre Termometer sondeovertræk

Alkohol-og stofmisbrug kan være vanskelige problemer at behandle , ofte kræver lang . tids behandling og opfølgning pleje . En intens program for helbredelse er ofte nødvendigt for at nå vedvarende bedring . Der er mange typer af behandlingsprogrammer til rådighed , der hjælper med forskellige stadier af bedringen og appellerer til forskellige individuelle behov . En vurdering af et stof opsving professionel vil matche person til hensigtsmæssigt program for helbredelse.

Medicinsk Afgiftning


Medicinsk afgiftning indebærer at være overvåget og behandlet for stof eller alkohol tilbagetrækning. Når en person , der er afhængige af alkohol eller narkotika i første omgang stopper som tager stoffet , kan hun blive fysisk syg . I nogle tilfælde tilbagetrækning kan være livstruende. Et afgiftning program vil overvåge patienten for eventuelle symptomer på alvorlige tilbagetrækning og vil også tilbyde medicin til at lette processen. Afgiftning er normalt det første skridt mod helbredelse.

Indlæggelse Rehabilitering


Personer, som har været afhængig af alkohol eller andre rusmidler i lang tid , og har en vanskelig tid opholder sig ud af stoffer kan have gavn af en indlæggelse rehabiliteringsprogram . Disse kan enten være kortsigtede programmer , der tilbydes af hospitaler og substans nyttiggørelse centre , der varede alt fra en uge til en måned , eller lang sigt stationære varer op til 12 måneder . I disse typer indstillinger , er patienterne i stand til at koncentrere sig udelukkende om deres egen genrejsning i et støttende miljø , fri for stress og distraktioner til stede i deres liv derhjemme .

Delvis Indlæggelse Programmer


Delvis hospitalsindlæggelse programmer , også kendt som dagen behandlingsprogrammer , er intensiv og struktureret rehabiliteringsprogrammer , der normalt mødes en daglig eller semidaily basis . Disse programmer er et skridt ned fra døgnbehandling programmer , og tilbyder terapeutiske grupper og uddannelsesprogrammer for folk i de tidlige helbredelsesprocessen . Mange af disse programmer tilbyder også dobbelt diagnose behandling , dvs behandling for folk der lider af både stofmisbrug og psykiske problemer .

Ambulant Rehabilitering og 12- Step Programmer

Der er en lang tradition for 12-trins programmer for inddrivelse i behandlingen af narkotika og alkohol afhængighed . Disse programmer går gennem en række trin betød at hjælpe den enkelte bedre at forstå hans afhængighed og inddrivelsen processen . Programmer som Anonyme Alkoholikere og Narcotics Anonymous er grupper , der mødes regelmæssigt for at tilbyde vejledning og støtte til mennesker i helbredelse. Disse programmer er peer køre og har den fordel, at de gratis .

Mange ambulante behandlinger er modelleret efter 12-trins programmer , men de er generelt drives af stof og mental sundhed fagfolk og kræve betaling enten ud af lommen eller af et forsikringsselskab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------