Position: sygdoms > 7 >

alkohol uddannelse i

   Hver 45 minutter , nogen dør i en alkohol-relateret trafikulykke i De Forenede Stater . Mens moderat alkoholforbrug-to drinks om dagen for mænd og én drink per dag for kvinder-sjældent volder problemer , 32 procent af det samlede køretøj krak er forårsaget af alkohol . uddanne folk , der arbejder i industrien er et vigtigt skridt til at reducere antallet af nedsat chauffører , ulykker og liv mistet

Fordele


Ved at deltage i alkohol bevidsthed uddannelse, lære service industrien ansatte for at tilskynde ansvarligt salg og forbrug af alkoholholdige drikkevarer . Til gavn for bar og restaurant arbejdstagere , uddannelse er ligeledes vigtigt for dagligvarer , bekvemmelighed og vinhandel personale . Virksomhedsejere, der kræver en sådan uddannelse ofte får lavere forsikringspræmier og reduceret ansvar i alkohol-relaterede retssager .

Mål


Grundlæggende alkohol bevidsthed findes, for at mindske tilfælde af spirituskørsel , offentlige forgiftning og drikkeri blandt mindreårige . Deltagerne lærer at genkende potentielle alkoholrelaterede problemer sammen med intervention teknikker til at hjælpe med at forhindre alkoholrelaterede ulykker og slagsmål . Uddannelse drøfter også særlige statslige regler om udskænkning af alkohol . Studerende får generelt en certificering ved afslutningen .

Deltagelse


Der er en række måder at modtage træning og certificering i alkohol bevidsthed . Ved at deltage i en online-klasse arbejder eleverne på deres egen tid og på deres eget tempo . I et klasseværelse indstilling , får eleverne mere interaktiv og omfattende uddannelse , såsom rollespil øvelser for at lære intervention teknikker . Arbejdsgivere kan vælge at hyre et firma til at give on- site uddannelse som både en bekvemmelighed for personalet samt relevante undervisning i deres særlige arbejdsmiljø .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------