Position: sygdoms > 7 >

alkoholisme & søvn

   Alkoholisme kan påvirke ikke blot sover , men også en persons evne til at sove i en ensartet og sammenhængende måde . Alkoholikere, der stoppe med at drikke er mere modtagelige for at vende tilbage til , at vane som følge af virkningen manglende alkohol har på søvnmønster

Du skal bruge: .
Is
Ark eller håndklæde .
Pude .

Betydning


Alkoholisme påvirker alkoholikerens søvn ved at lade alkoholen til at fungere som en stabilisator , således at den person, til at sove . Når en alkoholiker ikke drikker før sengetid eller forsøger at sove , trangen til alkohol forårsager søvnforstyrrelser .

Effekter


Den primære effekt på en alkoholiker af ikke at kunne forblive i søvn , er , at dem, der forsøger at stoppe med at drikke oftentimes vende tilbage til vane at fremkalde bedre søvn . Alkoholisme bør derfor behandles af en læge for at hjælpe afværge de negative konsekvenser forbundet med at stoppe eller reducere alkoholforbrug og virkningerne af ændringen på vågeblus .

Overvejelser


Disse kæmper alkoholisme bør overveje at tage en sovende aide til at udligne Den søvnforstyrrelser forårsaget ved at drikke . Alkoholikere kan bruge medicin på en regelmæssig , midlertidigt eller midlertidigt som sovemidler og forblive i søvn . Betydningen er placeret på at finde den rigtige receptpligtig sove medicin , der kan bruges af en alkoholiker , der fortsætter med at drikke på en rutinemæssig basis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------