Position: sygdoms > 7 >

allergi skud & virkningerne

   Allergi skud også kaldet immunterapi . De er vant til desensitize allergikere til visse allergener , som er stoffer , der udløser allergiske reaktioner . Ifølge Web MD , har allergi skud ikke helbrede allergi , men de gør reducere sværhedsgraden af symptomerne

funktioner


Allergi skud er angivet i faser . Patienter tage allergi skud mindst en gang om ugen i løbet af oprustning fase , der varer et sted mellem tre og syv måneder, som allergen dosis støt øges . Skud får omkring en gang om måneden i løbet af den efterfølgende vedligeholdelse fase, som fortsætter i yderligere tre til fem år .

Fordele


Allergikere bliver mindre følsomme over for virkningen af allergenerne over tid . Symptomerne forbedre løbet af det første og andet år immunterapi , ifølge Mayo Clinic . De fleste mennesker holder op lidelser allergiske reaktioner ved det tredje år af behandlingen .

Overvejelser


personer, der lejlighedsvis udvikle allergiske reaktioner over for de skud selv . Den mest alvorlige reaktioner er anafylaksi , der forårsager åndedrætsbesvær og lavt blodtryk . Andre reaktioner omfatter hævelse eller trykken for halsen eller brystet , tilstoppet næse og nysen . Nogle mennesker lider også af lokale reaktioner , herunder rødme eller hævelse på injektionsstedet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------