Position: sygdoms > 7 >

alternative søvn retsmidler

  

Du skal bruge:
Ice
. Ark eller håndklæde .
Pude .

Søvnløshed , når det bliver en natlig begivenhed , kan være skadelige for dit helbred . Gentagne tab af søvn påvirker kroppen fysisk , følelsesmæssigt og mentalt , hvilket igen påvirker din livskvalitet ved at forårsage sygdom , psykisk fogginess og perioder med moodiness . Selv om søvnmangel kan være forårsaget af en medicinsk tilstand, som lægen kan gøre en fuldstændig evaluering , mange gange det er forårsaget af stress eller andre problemer for hvilket de alternative søvn retsmidler kan være nyttig .

Bedtime Rutiner


Oprettelse af en sengetid rutine hjælper med at træne kroppen til at gå til at sove om natten . Går i seng på samme tidspunkt hver aften , stå op på samme tid hver morgen , og få mindst syv til otte timers søvn hver nat hjælper med at betingelse kroppen for tilstrækkelig søvn og opretholde en rutine til at sikre tilstrækkelig hvile hver nat . Et let mellemmåltid , ikke mere end en time før sengetid , er OK , men undgå tunge eller krydret mad .

Naturmedicin


Nogle urter er befordrende for at hjælpe med søvnløshed . De arbejder for at hjælpe slappe af i kroppen og fremme en afslappende tilstand . Kamille te er populær for at hjælpe med søvnløshed , og drikke en kop ca 30 minutter før sengetid hjælper med at reducere spændingerne og berolige nerverne . Valerian root er en højt respekteret sove støtte , og den anbefalede dosis er 1-2 kapsler , en time før sengetid . Lavendel er en beroligende urt bruges til at skabe afslapning i kroppen . Lavendel olie kan masseres ind i fødderne ved sengetid for dyb afslapning eller tørrede blomster kan sys ind i en urte pose skal placeres under sengen pude skabe en rolig , afslappende søvn . To andre urteteer , passionsblomst og citronmelisse , har begge beroligende effekt på kroppen og er ofte forbruges før sengetid for at hjælpe med at fremme en rolig søvn .

Andre Sleep Retsmidler


Der er andre måder at medvirke til at fremme en god nats søvn , herunder et varmt bad med rosen æterisk olie tilsættes badet at hjælpe med at lindre stress og fremmer en mere rolig søvn , eller laver lys udspænding og dyb abdominal vejrtrækning . Tænde lys og spille en karakter type CD med vand lyde for at skabe et afslappet miljø . Også være sikker på at få masser af motion dagligt , såsom gang, løb eller skånsomme aerobic . Når der er nok kropslige stimulation i løbet af dagen , er rastløshed natten reduceres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------