Position: sygdoms > 7 >

årsager til dårlig cirkulation i ansigtet

  

Du skal bruge: .
vicks øretermometer

vicks Øre Termometer sondeovertræk

Som blodet cirkulerer gennem kroppen , de røde blodlegemer transporterer ilt til energi i kroppens celler . Dårlig blodcirkulation kan medføre følelsesløshed og prikken og stikken og kan tjene som advarsel tegn på andre , mere alvorlige sygdomme . En person, der føler følelsesløshed eller prikkende fornemmelser i deres ansigt eller ekstremiteterne bør rådføre sig med en læge for at fastslå årsagen og gøre en behandlingsplan .

Rygning


Rygere har en højere risiko for at udvikle hjerte-kar- sygdomme , der kan forringe kroppens cirkulation . En hjerte-kar- sygdom medfører en persons blodkarrene til at blive blokeret , når et fedtstof kaldet plaque hærder og opbygger , stramme væggene i vener og arterier . Dette resulterer i dårlig omsætning, når det afbryder den normale strøm af blod gennem blodkarrene .

miljøfaktorer


Miljøfaktorer , såsom overdreven udsættelse for solen , kan oppiske huden i ansigtet , at gå på kompromis blodcirkulationen . Mange mennesker forsøger at reducere deres eksponering for solen , men enkeltpersoner, der føler , at deres ansigtshud viser tegn på tidligt aldring bør undersøge , om blodet cirkulerer korrekt, og hvis ikke , tage skridt ( udøver ansigtsmuskler , specielle cremer eller medicinske indgreb ) for at øge blod omløb .

Hovedpine


Forskere har konstateret, ansigtsbehandling blod flowforstyrrelser blandt individer , der lider af migræne og klynge hovedpine . De har identificeret stigninger i ansigtet blodgennemstrømningen i undersøgelser af individer i midt i en klynge eller migræne hovedpine . Disse observans kan i fremtiden få hjælp forskerne en kur for mennesker , der lider af migræne og klyngehovedpine angreb .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------