Position: sygdoms > 7 >

dexamethason til behandling af brandsår

   Kendt af mærker på Decadron , Dexasone og Diodex , dexamethason er et steroid almindeligt ordineret til behandling af en række betingelser . Det stof er undertiden anvendes til behandling af brandsår

Handlinger


Dexamethason er ordineret til at brænde ofrene på grund af dens evne til at behandle og kontrollere inflammation , hævelse , irritation og smerter forbundet med forbrændinger .

Dosering


Dosering af dexamethason varierer baseret på flere faktorer , såsom kropsvægt og sværhedsgrad af skaden. Dexamethason er tilgængelig i oral tablet , oral væske , øjendråber , hud salve og intravenøs flydende form .

Side Effects


Dexamethason kan give bivirkninger , såsom søvnløshed , ændringer i humør , øget sult , halsbrand , hævelse i ankler og fødder , muskelsvaghed og en langsom proces af healing .

Advarsler

Bivirkninger , der kræver øjeblikkelig lægehjælp omfatter feber , kulderystelser og forvirring . Undgå langvarig udsættelse for lys under dexamethason .

Overvejelser

Tal med din læge og apotek , før du begynder en ny naturlægemidler, over -the-counter eller receptpligtig medicin med dexamethason . Undgå vaccinationer , mens De tager denne medicin .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------