Position: sygdoms > 7 >

høreproblemer hos spædbørn

   Nogle babyer er født med høreproblemer , mens andre oplever dem i deres vorden . Dette kan medføre stress for forældre , der ønsker deres børn at være sund og vellykket som de vokser ind i barndommen

Typer


Sensorineural høretab eller døvhed , betyder, at der er et problem med det indre øre . Det har tendens til at eksistere fra fødslen og er uhelbredelig. I mellemtiden kan øreinfektioner forårsage konduktivt høretab , hvilket betyder noget er at gribe ind med transmission af lyd , men det indre øre er intakt . Dette er normalt behandles .

Test


Hospitaler spørgsmål høring screeninger til babyer , inden de forlader hospitalet , men børn født uden for hospitaler eller dem, der udvikler høreproblemer senere brug lægernes aftaler for testning . Kids Sundhedsstyrelsen anbefaler screening før babyer vende tre måneder til at fange problemer tidligt .

Symptomer


Tre-måneders alderen med en god hørelse , bør vågen eller forskrækkelse ved høje lyde , ifølge National Institute on Døvhed og anden kommunikation sygdomme . Med seks måneder, bør de flytter deres hoved mod en støj og gentag lyde .

Døvhed

Babyer med dyb døvhed kan bruge et høreapparat eller cochlear implant til at lære at tale . En anden mulighed er tegnsprog , hvilket giver babyer en chance for at udvikle et sprog , som naturligt passer dem og vil sætte dem i stand til at lykkes i livet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------