Position: sygdoms > 7 >

hvad er alopeci Totalis ?

   Alopeci er en medicinsk tilstand , der rammer mænd og kvinder , og fører til tab af hår . Typer af alopeci spænder fra mild til svær . Alopeci Totalis er en alvorlig tilstand resulterer i samlede tab af hår på hovedet

Du skal bruge: .
vicks øretermometer

vicks Øre Termometer sondeovertræk
<. /h4 >

Årsager


Selv om den præcise årsag til alopeci Totalis er ukendt , eksperter er enige om , at det er en form for autoimmun sygdom , hvor immunsystemet angriber hårsækkene , hvilket resulterer i hårtab eller skaldethed . Alopeci tendens til at være genetisk, så hvis et familiemedlem har det , kan du blive en øget risiko .Stress kan også være en årsag eller udløsende faktor for sygdommen , men fra september 2010, har dette ikke blevet bevist videnskabeligt .

Symptomer


Den indlysende symptom på alopeci Totalis er alvorlig hårtab . Alopecia Totalis adskiller sig fra andre former for alopeci i , at det forårsager en fuldstændig tab af hår på hovedbunden . Selv om det er normalt at miste op til 100 hår om dagen , kan overdreven hårtab signal alopeci eller en mere alvorlig sygdom . Hvis du taber en usædvanlig mængde hår , skal du kontakte din læge .

Behandling


Fordi alopeci Totalis er en autoimmun syndrom , behandling begynder som regel med Immunmodulation terapi . Disse behandlinger kan omfatte injektioner , oral kosttilskud , eller aktuelle anvendelse af kortikosteroider . Lokalbehandling med Rogaine ( Minoxidil ) kan også bidrage til at regrow hår .Selvom der ikke er nogen kur mod sygdommen , tabte hår kan gro frem igen med behandling . Hvis det ikke sker, kan transplantationer , parykker og toupéer bidrage til at dække en skaldet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------