Position: sygdoms > 7 >

hvordan man kan placere patienter med slagtilfælde

   Forsætlig placering af en person, der har lidt et slagtilfælde er i vid udstrækning unstudied . De bedste forudsætninger for en patient med slagtilfælde er endnu ukendt , ifølge Oxford Journals . Men nogle forskning eksisterer, og flere eksperimenter er ved at blive udført og analyseret for at bestemme virkningerne af forskellige positioner . Efterhånden som flere konklusioner kan drages , vil lægerne være bedre i stand til at rådgive om patientens positionering
1 .
Hold slagtilfælde ofret på ryggen umiddelbart efter slagtilfælde , at øge mængden af ilt til hjernen , rådgiver en undersøgelse offentliggjort i Oxford Journals ( bind 37 , Issue 5) . Placering af patienten i en oprejst position producerer den mindste mængde af ilt i hjernen , så det er mindre hensigtsmæssigt i umiddelbar faser efter et slagtilfælde .
2 .
Anbring patienten komfortabelt under rehabilitering etaper , hvilket vil forhindre tryksår , mindske stivhed og hævelse af leddene og fremme heling , ifølge Streg Rehab Online .

3 .
Tilskyndelse bevægelse til at fremskynde rehabiliteringsprocessen . Hvis en patient har oplevet tab af bevægelse på en bestemt side af kroppen , foreslår Streg Rehab Online markedsføring den side mod større og mere aktiv del af et værelse , således at patienten skal bevæge den side oftere , at styrke den.
4 .
Arbejde med patienten for at finde en håndterbar balance mellem komfortable positioner og de mere udfordrende stillinger , der udvikler styrke og koordination .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------