Position: sygdoms > 7 >

hvordan man kan teste for luft allergener & mug

  Nysen , rindende øjne , løbende næse og hoste er alle tegn på, at du har en allergi . Hvis du spekulerer på, om den skyldige kunne mug og allergener i dit hjem eller din arbejdsplads , er der flere måder, du kan gå om test , nogle af dem bedre end andre . Du kan bruge en professionel i person ( bedst ) eller en gør- det-selv kit bestilt over internettet ( mindre pålidelige ) til at bestemme , hvad der er bebo dit hus , og hvis det skal udryddes
1
Afgør , hvilken tjeneste du vil bruge : . en DIY kit købes over internettet eller et lokale isenkræmmer eller en professionel service har specialiseret sig i form og allergener . En DIY kit består normalt af en simpel petriskål , der er tilbage i det åbne for at indsamle frit svævende skimmelsporer , der er i luften og kan ikke give dig med mængden af skimmelsvamp til stede . Sættet skal sendes ud til virksomheden , der skal analyseres . DIY kits vil koste dig alt fra et par bukke til hundredvis af dollars og i modsætning til en professionel , vil ikke måle både omfanget af sporer eller allergener både inden for og uden for dit hus eller i stand til at tilbyde dig modforanstaltninger for forureningen .
2 .
Bestem , hvilken behandling du kan for dit hjem , hvis din test kommer tilbage med en særlig skadelig race af mug identificeret ved at forske de typer af mug fundet . Det kan være yderst vanskeligt at afgøre, hvor formen er stigende i dit hjem , medmindre det kan ses med det blotte øje . Hvis du vælger en professionel , det er deres opgave ikke kun at teste for hvilke særlige former for mug og allergener , du har i dit hjem , men at vurdere disse resultater med både det omgivende miljø og de regionale normer . De vil også håndtere behandling efter analyse, hvis dit hjem er forurenet med et særligt højt af mug eller allergener .

3 .
Køb en ultraviolet bakteriedræbende lys til at installere i din kanal arbejde for at bekæmpe allergener . Disse er tilgængelige fra en faglig eller online og skal installeres , hvor lyset ikke kommer i kontakt med huden som i en luftkanal . For de bedste resultater , konsultere en professionel .
4 .
Køb en professionel kvalitet filter til dit hjem , hvis du ikke er interesseret i en fuld inspektion . Mest professionelle mug og allergener specialister vil enten anbefale et mærke eller sælge dig en direkte . Din varme-, ventilations -og klimaanlæg kan og vil tilbyde dig produkter til dit hjem så godt og kan installere både ultraviolette bakteriedræbende lys og high-grade allergen filtre .

gode råd og advarsler


 • Spørg din lokale professionelle , hvis han bruger en tredjepart til at teste dine prøver . De fleste seriøse firmaer gør som kontrol af deres egne prøver kan føre til professionelle konflikter ved hjælp af en tredjepart konsulent eller laboratorium vil være den bedste løsning.
 • En professionel mug og allergener specialist vil måle dit hjem to gange : én gang for de første resultater , og en anden gang for at kontrollere laboratoriets resultater . Dette vil sikre både dig og den service, de første resultater ikke var forårsaget af et lykketræf eller en falsk positiv .
 • Ultraviolet bakteriedræbende lys filtre også dræbe bakterier og vira ved at nedbryde de kernen i deres celler . De kan reducere luftbårne sygdomme .
 • fleste DIY kits bruger de samme få laboratorier til at teste deres prøver . Da formen test er designet til at fange kun formen , og allergener, der passerer hen over dem , de måske ikke være den bedste rute . Farlige skimmel kan vokse i et bestemt sted i dit hjem ( dvs under din seng eller i en bestemt rum ) og ikke registreres af et sæt i en anden del af huset .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------