Position: sygdoms > 7 >

hvordan man strop en patella

  Knæskader forekomme hos både voksne og børn . For eksempel optræder springerknæ eller patellar tendinopati fra overforbrug i at hoppe , skifte retning eller lander på knæet , der skader patella senen . Hævelse og smerte er tegn på patellar sener . Behandling for en skade på patella senen ofte omfatter brug af en patellar rem . Ifølge Mayo Clinic , fordeler patella gjorden kraft væk fra senen og gennem gjorden for at genopleve pres og smerte

Du skal bruge: .
vicks øretermometer

vicks Øre Termometer sondeovertræk .1 .
Find senen , der kører på forsiden af dit ben . Det forbinder knæskallen til det lange ben foran på benet eller skinneben .
2 .
Placer stroppen lige over den nederste del af senen . Sørg for at det er direkte under din knæskallen , omtrent afstand på tre fingre .
3 .

Placer gel eller gummi del af remmen på senen . Hold den flade del på bagsiden af dit knæ , og spændet på siden . Dette forhindrer klemme .
4 .
Stram patella rem . Sørg for at du ikke føle sig utilpas iført den . Det bør gælde nok pres til at distribuere smerter fra din knæskal senen , men ikke nok pres , at det forårsager yderligere smerte .

gode råd og advarsler


 • Bær knæskallen rem i løbet af dagen som anvist af din læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------