Position: sygdoms > 7 >

hvordan testosteron bliver forarmet

   Testosteron , en nøgle hormon, der produceres i en mands krop , hjælper med at bevare den generelle sundhed og sikre en sund udvikling . Nedsat testosteron niveauer kan forårsage forstyrrelser i humør , lav energi , lav libido , ledsmerter , tab af muskelmasse og forskellige andre betingelser og sygdomme

Du skal bruge: .
Is
Ark eller håndklæde .
Pude .

Alder


Som de bliver ældre mænd oplever en naturlig dræning af testosteron . Normalt er denne naturlige fald begynder omkring 30 år.

Fedme


Fedme er en medvirkende faktor i testosteron udtynding . Mænd , der har overskydende fedt , især omkring bughulen, kan få lavt testosteron produktion . Den ekstra vægt understreger leveren og andre organ systemer , der forårsager en ubalance i hormon produktion .

kræftbehandling


stråling, kemoterapi og forskellige former for medicin , der er involveret i behandling af kræft har ofte en negativ effekt på testosteron produktionen . Hypofysen , er sex organer og andre centrale kropsfunktioner forstyrres under kræftbehandling . Dette fører ofte til udtynding af testosteron .

Head Trauma

Mænd , der har oplevet hovedtraume kan opleve testosteron udtynding . Eventuelle forstyrrelser i hypothalamus region af hjernen kan medføre en afbrydelse i hormon produktion og hormonbalance . Hvis symptomer relateret til testosteron udtømning forekomme efter hovedtraume , er det vigtigt at se en læge .

sygdom eller infektion

I nogle tilfælde udbruddet af en sygdom eller infektion , kan forårsage skade på hypofysen og resultere i testosteron udtynding . Sygdom i barndommen kan forstyrre testosteron produktion og forårsage seksuel , muskuløs og skelet udviklingsmæssige vanskeligheder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------