Position: sygdoms > 7 >

naturlige helbredelsesmetoder for tilbagevendende forkølelsessår

  

Du skal bruge:
vicks Øre Termometer

vicks Øre Termometer sondeovertræk

Periodisk forkølelsessår er forårsaget af herpes virus og er let spredes til . person til person gennem kontakt , f. eks kysse . Den kolde ømme sig selv er en smertefuld blister , som er fyldt med væske , og de er tilbøjelige til bristepunktet og at blive smittet . Forkølelsessår ofte igen i tider med stress eller efter en skade , når immunforsvaret er svækket .

Citronmelisse


Bladene af citronmelisse planten indeholder høje niveauer af poly-fenoler , som har en hæmmende effekt på tilbagevendende forkølelsessår virus . Citronmelisse kan laves om til en læbepomade , der skal anvendes på sår , når de opstår.

Echinacea


Echinacea , i form af en æterisk olie , er ofte taget af folk , der lider af stress , da det øger immunforsvaret system . Dette kan bidrage til at forhindre forkølelsessår på ny forekommende i denne periode .

Kost


Tilbagevendende forkølelsessår kan afhjælpes ved at spise mere vitamin rige fødevarer at styrke immunforsvaret . Kig efter fødevarer, der indeholder høje niveauer af C-vitamin , A og B og forsøge at spise mere hvidløg , da dette har anti-virale midler til at undertrykke herpes virus .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------