Position: sygdoms > 7 >

store- købte retsmidler tør hovedbund

   En tør hovedbund kan føre til skællet skæl i håret , som er både pinligt og ubehageligt . Den væsentligste årsag til tør hovedbund skyldes en mangel på fugt på hovedbunden selv . Denne fugt kan erstattes ved hjælp af anti-skæl shampoo , som kan købes på apoteker , skønhed butikker og endda nogle købmandsforretninger.

Garnier Fructis styrkende Anti-Dandruff Shampoo


Garnier Fructis gør en anti-skæl shampoo , der er formuleret med vitamin B3 og B6 , og har fruktose , glukose og frugtsyrer , som har vist sig at gøre håret fem gange stærkere efter Garnier . com . Den styrkende anti-skæl shampoo ikke blot tilfører fugt til hovedbunden , det gør også håret selv fyldigere og tungere , som du bruger shampoo over en periode . I modsætning til andre shampoo kur tør hovedbund , Garnier Fructis shampoo har en attraktiv duft , hvilket gør det sjovt at bruge regelmæssigt .

Head Shoulders Intensiv behandling Shampoo


Head Shoulders er en effektiv tør hovedbund og skæl kur til hår , og det skal bruges af mennesker, der har alvorlige skæl og tør hovedbund problemer . Head Shoulders bruger en mild formel , der tilføjer store mængder af fugt til hovedbunden , så håret til at reagere . Når du bruger denne shampoo , det normalt tager et par måneder før tør hovedbund er helt væk , men for dem , der har lidt med den betingelse , er det værd at vente på . Dog duften af Head Shoulders er ikke så friske eller frugtagtig som andre tør-hovedbund shampoo .

Aveda Scalp Fordele Balancing Shampoo


Aveda gør high-end skønhedsprodukter , sæber og dufte . Den Aveda Scalp Fordele Afbalancering Shampoo er lavet for folk , der ønsker at fortsætte med at bruge deres Aveda produkter , men ønsker også at gøre sig fri af en tør hovedbund og skæl . Shampooen er designet til at lindre kløe , og det er også lugter bedre end de fleste andre shampoo af sin art . Dette tør-hovedbund shampoo er også ideel til dem , der har utrolig fedtet rødder på deres hår , så folk kan gå en dag eller to mellem hver vask . Men , Aveda Scalp Fordele Afbalancering Shampoo er relativt dyrt , idet to til tre gange så meget som dens konkurrerende skaelbekaempelsesshampoos .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------