Position: hotel888 > 7 >

hvad er symptomerne på at blive allergisk over for katte ?

   Næsten 10 procent af befolkningen i USA lider af kæledyr allergi . Mens nogle mennesker er allergiske over for hunde eller andre dyr , katte kammerater er ansvarlige for størstedelen af PET allergier . Allergi er forårsaget af allergisk immunforsvar at tage fejl af proteiner i katten skæl , der er allergifremkaldende , for farlige trusler mod sundheden . Kroppen reagerer på disse trusler , angriber de allergener , som om de er bakterier eller virus . Den brede vifte af symptomer resultater fra kroppen reagere og angribe de irriterende allergener .

nasale symptomer


Eksponering til katten allergener kan fremkalde en række symptomer fra næsen i en allergisk person . Kroppen aktiverer en sådan reaktioner i et forsøg på at skylle ud irriterende allergener . En person med katten allergi kan finde sig selv nysen hyppigt. Andre kold-lignende symptomer , såsom en løbende , kram , eller kløende næse , ofte ledsager en allergi over for katte .

luftvejssymptomer


Hoste er kroppens måde at fordrive fremmede partikler fra luftvejene . Når allergiske enkeltes krop identificerer en allergen som en farlig fremmed molekyle , er det ofte forsøg på at hoste det ud . Hvæsen , åndenød , stramme inde i brystet , og en åndedrætsbesvær kan også være symptomer på en allergi over for katte . Det er heller ikke ualmindeligt for allergikere har ondt i halsen , da deres krop reagerer på de allergifremkaldende stoffer .

Symptomer på Eye


Katten allergener kan irritere det menneskelige øje så godt. I et forsøg på at slippe af med de irriterende allergen , kan øjnene begynder at vand . Hvis det allergen, har kontakt til øjet , kan øjet også blive rød , irriteret og kløende .

Hud Symptomer

Ud over symptomer, der kan være minder om en kold , nogle mennesker åbenbart symptomer på huden . En person med katten allergi kan bryde ud i nældefeber eller udvikle en udslæt på hendes hud , som kroppen frigiver histamin og andre molekyler i en allergisk reaktion , i sit forsøg på at befri kroppen af det pågældende allergen . Huden kan blive særligt rødt når det er blevet ridset , bidt eller slikket af en kat .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------