Position: hotel888 > 7 >

hvordan man kan naturligvis rense en påvirket kolon

   Kronisk forstoppelse kan føre til en påvirket kolon . Der findes flere metoder derude for at lindre denne tilstand . Efterhånden som flere mennesker er afhængige af naturlige metoder til at forbedre deres sundhed, er alternative måder at blive mere og mere populært at behandle denne sygdom

Du skal bruge: .
Plastic squeeze flaske
. Vand .
Opvaskemiddel .
Destilleret vand.
Salt .
Væv .

Betydning


En påvirket kolon kan skabe ravage på kroppen , medfører umiddelbar spørgsmål som hæmorider , smerter , kropslugt og mangel på energi . I denne tilstand kroppen udsættes for giftstoffer i en længere periode , hvilket kan føre til endnu flere sundhedsmæssige problemer i fremtiden .

Forebyggelse /Solution


Et af de bedste naturlige midler til at afhjælpe en påvirket kolon drikker Senna teblade . Det fås også i tabletform . Tyktarmen også brug for masser af vand for at hjælpe med at flytte affald ud , så drikker mindst 64 ounces vand en dag anbefales . Spise et æble om dagen er også anbefales som æbler indeholder pectin , der hjælper til forsigtigt at rense den kolon . Regelmæssig motion , såsom løb eller gang, vil også bidrage til at regulere dit system , så prøv at komme i mindst 30 minutters motion om dagen . Spise en kost højt i fiber vil også hjælpe rense kroppen .

Overvejelser


Altid tale med en læge, før du tager nogen urte medicin eller deltage i en øvelse regime . Lang tids brug af visse afføringsmidler kan forårsage en " doven tarm ", hvor tarmene glemmer , hvordan man arbejder og bliver afhængige. Senna blade er potent og kan forårsage abdominale kramper . Hvis forstoppelse fortsætter , skal du kontakte din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------