Position: hotel888 > 7 >

naturlige metoder til at fjerne ørevoks

  

Du skal bruge:
Plastic squeeze flaske
. Vand .
Opvaskemiddel .
Destilleret vand.
Salt .
På trods af farerne ved ørevoks , spiller sin naturlige forekomst i øret en vigtig rolle i at holde øret sund og smurt . På grund af de positive og negative virkninger, som ørevoks har og den fine karakter af øret , bør fjernelsen af voks løses med viden og sikre metoder .

Blødgør og Skyl


Den sikreste naturlig metode til fjernelse af ørevoks leveres af Mayo Clinic . Processen indebærer en opblødning af voks ved at placere et par dråber af mineralsk olie , brintoverilte eller glycerin ( alle tilgængelige i den lokale stof butik ) i øret hver dag i op til fire dage. Den blødgjorte voks er så let at fjerne ved hjælp af en proces, der kaldes kunstvanding . Kunstvanding indebærer anvendelse af en gummi pære sprøjte ( også findes på den lokale stof butik ) for at presse varmt vand i hver øregang . En hældning af hovedet gør at vandet løbe ud af øret , når kunstvanding er færdig. Den blødgørende og kunstvanding processen kan være nødvendigt at gentage flere gange for endelig at løsne blokeringen .

fjerne årsagen


forfatterne af Natural Remedy Bibelen , John Lust og Michael Tierra , tyder på, at voks opbygning opstår på grund af kosten . Ifølge Lust og Tierra , vil ørevoks løsne sig selv gennem tygge processen . Overskydende oprustning opstår, når kroppen gør mere end at tygge proces kan tage sig af . Det foreslås , at de rige , alt raffinerede fødevarer får voks til at akkumulere så hurtigt , at kroppen ikke kan fjerne det . Ideen om at spise en sundere kost , der indeholder en høj mængde af fuldkorn og færre rig og forarbejdede fødevarer kan hjælpe bremse voks-cessen . De ekstra tygge kræves af en sådan kost vil hjælpe fjerne voks naturligt .

Følgende er ikke tilladt


Forsøg ikke at grave ud ørevoks med overtrækssko eller hårnåle . Disse elementer kan beskadige øregangen og virkningerne øret yderligere ved at skubbe voks dybere ind i øret . Hvis voks ikke fjernes ved hjælp af den tidligere forslag , at en aftale med en praktiserende læge, har de voks fjernet anbefales .The Mayo Clinic siger , at brugen af øret gennemlysning bør undgås . Processen indebærer anvendelse af en kegleformet lys , som er opvarmet og placeret inde i øregangen for at skabe et vakuum , der formodes at trække voks ud af øret . Der er ingen forskning, der støtter denne teori . Processen kan brænde og skade øre og øregangen og forårsage yderligere obstruktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------