Position: hotel888 > 7 >

quadricep muskel trække øvelser

   Tilladelse en skadet muskel at helbrede ved at hvile det er en god måde at starte rehabiliteringsprocessen . Dette gælder især for trak quadriceps , der er muskler, der er meget brugt . Du vil til sidst nødt til at begynde at styrke dine quadriceps . nøglen er at strække musklerne og gøre lys øvelser for at undgå re- skade selv

quadriceps Strækker


En af de vigtigste øvelser, du kan gøre for din forstuvede quadriceps er strækøvelser . Dette vil forhindre yderligere skade , mens du udfører anstrengende øvelser , da strækker løsner op for musklen . Start i stående stilling og løft benet op bag dig . Grib din fod og begynder at trække det let mod din krop . Du skal føle din quadriceps stretching mens du gør dette . Du kan bruge en væg eller en stol at balancere imod , da du vil stå på ét ben , mens du gør dette. Også , stopper træningen , hvis din quadriceps begynder at gøre ondt . Du ønsker ikke at forværre din skade . Du bør holde strækker stilling i mindst 10 sekunder og gentag processen op til fem gange .

Cykel


En af de mest almindelige fejl folk gør , når de forsøger at udøve efter en skade fokuserer for meget på sårede muskel . Et vigtigt aspekt af muskel opsving er at sikre, at musklerne omkring skaden er også stærke . Cykling betragtes som en af de bedste øvelser til både at styrke trukket quadriceps og til at styrke omgivende benmuskler såsom kalve og hamstrings . Sæt en motionscykel til en lav modstand indstilling og pedal langsomt . Du kan øge modstanden og hastigheden , afhængigt af hvordan dine ben føles . Prøv at gøre lys strækøvelser før du begynder at bruge cykel , hvis du føler nogen smerte . Selv et par dage at hvile kan forårsage dine muskler til at stramme nok til at forårsage ubehag under motion .

quadriceps Sammentrækninger


Den quadriceps kontraktioner øvelse er en af de mest delikate øvelser du kan udføre , og er især nyttigt, hvis du har oplevet en alvorlig træk . Start med at sidde på en flad overflade . Udvid din sårede ben ud foran dig . Roll up et håndklæde og placere den under dit knæ . Skubbe dit ben ned i håndklæde og hold stilling i mindst fem sekunder . Du bør forsøge at presse ned så hårdt som muligt uden at forårsage nogen smerte til dine muskler . Gentag denne proces mindst 10 gange .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------