Position: hotel888 > 7 >

tips til bløde læber

   Huden på en persons læber er påvirket af elementer , der omfatter indre sundhed , miljø eksponering og hydrering niveauer i kroppen . I modsætning til huden på andre områder af kroppen , gør læberne ikke producerer en naturlig olie til fugt . Bløde læber er vedligeholdt af at nå og opretholde en høj grad af fugtighed i læberne .

Hydration


Drikkevand holder læberne bløde ved at hjælpe hudceller opretholde en høj grad af hydrering . Tørre læber , ligesom tør hud , opstår, når en person er dehydreret . Tres procent af det menneskelige legeme er sammensat af vand , og den er ansvarlig for funktioner , der omfatter fjernelse af giftstoffer fra vitale organer og overføre næringsstoffer til cellerne . Drinking omkring otte kopper af otte ounces vand om dagen vil holde hudceller fra tørring .

Lip Balm


Læbepomade sæler i læberne " fugt og beskytter dem mod skadelige elementer i miljøet . Bunden af læbepomade skal være en ingrediens , såsom petroleum eller bivoks . Basen er det element i læbepomade , at sæler i fugt . Fugtighedscreme som aloe eller lanolin er føjet til læbepomade at blødgøre læberne . De ekstra vitaminer og næringsstoffer i læbepomade arbejdet med at regenerere beskadiget væv . Nogle balsam også beskytte læberne mod solen med en ingrediens med mindst SPF 15 .

Lip Exfoliation


Når tørhed forårsager øverste lag af huden på læberne til skræl , kan læbe eksfoliering fjerne den beskadigede hud og afslører nye og blødere lag af huden under den. Den enkleste metode til læbe eksfoliering er forsigtigt gnide en fugtig vaskeklud hen over læberne . Multifunktionelle kommercielle læbe eksfoliering scrubs også er tilgængelige , med ingredienser , der kan fugter , reducerer tegn på aldring og eksfolierer .

Aloe Vera

Gelen i en aloe vera plante er en naturlig fugtighedscreme . Det tiltrækker fugt fra omgivelserne ved at samle alle vand dampe i luften . Hvis aloe anvendes direkte på læberne , vil dens evne til at tiltrække fugt fastholde læbe blødhed .

Oprethold en sund kost

Huden på en persons læber ligner hud andre steder på kroppen, når det kommer til at afspejle kroppens generelle sundhed. Fødevarer , der er rig på næringsstoffer , såsom frugt og grøntsager , kan forbedre tilstanden og udseende af læber . Fødevarer eller kosttilskud , der indeholder vitaminer B og E er især nyttige for at opnå bløde læber .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------