Position: hotel888 > 7 >

typer af arm skinner

   " En ud af hver 20 knoglebrud , til også at omfatte brud , inddrage den øverste arm ben , " ifølge pdfcast. org . Bad forstuvninger og led-og muskelsmerter kan også hindre brugen af din arm . En skinne yder støtte og beskyttelse til en svag eller skadet arm . En række af skinner immobilisere armen og vil hjælpe det reparere hurtigere og stoppe yderligere skade på knoglen , led og muskler .

Emergency Skinner


Fjernelse bevægelse til en skadelidt arm i en nødsituation kræver brug af en virksomhed lige objekt . Avis , pap , en paraply , en pind , selv en stramt indpakket skjorte eller tæppe kan tjene som en skinne . En klud mellem objekt og armen til polstring gør det mere behageligt . Brug tørklæder , strimler af tøj , bælter , slips eller sokker til at fastgøre skinne til armen . Korrekt begrænse armen ved at binde skinne til leddene over og under den smerte , brud eller pause .

Doctor Skinner


Læger sat på armen benskinner lavet af enten metal , glasfiber eller gips . Polstring mellem arm og skinne er bomuld . Velcro stropper holder skinne på plads . Alle materialer har forskellige fordele . Glasfiber er lettere i vægt , metal er tungere . Glasfiber ånder bedre og går længere end gips . Gips figurer bedre og er billigere .

Oppustelige Skinner


Oppustelige benskinner er lavet af plastik . Skub forsigtigt skinne over armen eller lynlås på at omslutte skaden. Ånde luften selv om en slange der er knyttet til skinne og puste . Oppustelige benskinner kan vaskes og genbruges . National Center for Biotechnology Information , dog siger oppustelige skinner er yderst ineffektiv ved at holde deres pres . En semi-deflateret eller deflateret arm skinne giver ingen support og er ubrugelig .

Off-the- Shelf Skinner

Humerus og underarm skinner ofte færdige og kan købes . Disse benskinner er lavet af læder , reshapable aluminium lagdelt med polyethylen-skum, eller en poly /bomuld materiale . Funktioner af poly /bomuld skinne er : pre -made poser med sikker kroge og loop stropper og polstrede skulder og rib stropper til hjælpe med at holde armen . Med rengøring og ordentlig pleje , kan du genbruge disse benskinner . Hver enkelt har en anden grad af stivhed og vil immobilisere en skade . Men de fleste ikke gennemtrænges af en X-ray .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------