Position: hotel888 > 7 >

typer af østrogen patches

   Østrogen patches er tilgængelige til to forskellige formål . Den ene er ordineret som en metode til prævention , mens den anden er en form for hormonbehandling ( HRT ) . I USA er der kun ét mærke af prævention plaster på markedet , men flere HRT patches er tilgængelige . Den primære forskel mellem de to typer er , at HRT kun patches levere østrogen , mens prævention plasteret har både østrogen og gestagen .

Ortho Evra


Ortho Evra ligner en tynd beige forbinding . Men det giver 6 mg norelgestromin og 0,75 mg ethinylestradiol . Det er ca 60 procent mere østrogen end en P-piller , som fabrikanten står øger risikoen for bivirkninger som blødning mellem perioder , brystspænding og koagulationsforstyrrelser . Det er dog anbefales til brug af glemsomme og travle kvinder . Den er placeret på huden og efterladt der i tre uger ad gangen . Efter det er taget , kan det stå slukket i en uge og erstattet den næste uge med yderligere tre ugers interval .

Vivelle Dot


Vivelle Dot , også kendt som Estra Derm , er en østrogen patch ordineres til kvinder, der gennemgår overgangsalderen . Det anvendes på maven og kan levere mellem 0,0375 og 0,1 milligram estradiol eller østrogen per dag . Patchen skal genanvendes to gange om ugen og erstatter tabt østrogen , mindske symptomerne på overgangsalderen . Brugere har rapporteret et fald i hedeture og vaginal tørhed . Bivirkninger kan omfatte abdominal oppustethed , brystspænding , ændring i libido , hovedpine , kvalme og svimmelhed .

Alora


Selvom der er godkendt af Food and Drug Administration ( FDA ) som primært i kraft for postmenopausal østrogenerstatningsbehandling , Alora 's mærkning viser sekundære godkendelse som terapi for pre-menopausale kvinder med utilstrækkelig æggestokke . Alora tilbyder de samme overgangsalderen symptomlindring fordele som Vivelle Dot og skal også anvendes to gange om ugen . Plasteret leverer mellem 0,025 og 0,1 milligram af estradiol pr . Alora bivirkninger kan omfatte mavekramper , hårtab , hovedpine , brystsmerter og uregelmæssige blødninger .

Climara

Climara er FDA-godkendt til post-menopausale østrogenerstatningsbehandling og sekundære terapi for pre-menopausale kvinder med lave mængder af østrogen . I modsætning til Vivelle Dot og Alora dog Climara skal kun anvendes hver syv dage . Climara leverer mindst 0,025 mg estradiol pr . Det mindsker også menopausale symptomer som hedeture og vaginal tørhed og kan bruges til at forebygge knogleskørhed . Climara 's bivirkninger er de samme som dem, der indberettede Vivelle Dot brug .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------