Position: hotel888 > 7 >

virkningen af høje hæle på balance kontrol hos ældre kvinder

   Høje hæle er et populært sko blandt kvinder , men ifølge den amerikanske Ortopædisk Fod og ankel Samfund , bære høje hæle er forbundet med et væld af helbredsproblemer. Desuden har undersøgelser vist , at ældre kvinder har en større risiko for at falde som følge af balance problemer, når iført høje hæle

Overvejelser


Heels mere end to inches i højden får kroppen til at flytte for at opretholde balancen . Dette skift i stilling steder kroppens vægt på fodballen i stedet for hele foden , hvor det hører hjemme. Den skrå placering påvirker også gangart .

Betydning


Den unaturlige position højhælede fods begrænser kroppens evne til at løfte foden og gå frem på normal vis . Hofte og knæ muskler arbejde forskelligt, og faren for rullende en ankel , der fører til et fald er større . Desværre , invaliderende falder blandt de ældre er ofte alvorlige og endda livsforandrende .

Solutions


Den amerikanske Ortopædisk Fod og ankel Samfund anbefaler iført en kortere hæl for stabilitet . Kort stiletter skabe det populære udseende kvinder vil have uden fare . De anbefaler også åben tå stilarter at lette presset på tæerne . En anden mulighed er at have en pedorthist custom fit og ændre nødvendige kjole sko .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------