Position: hotel888 > 7 >

Hunde kan hjælpe mennesker depression ?

   Hvis du lider af depression , kan kæledyr som hunde viser sig at være stemning smagsforstærkere . Dette kan skyldes den blotte tilstedeværelse af en anden er eller den venlige og overgearet disponeringen af de fleste hunde . Mange hunde vil lidt mere end at give og modtage kærlighed

Øvelse


Et grundlæggende element i at være en god hundeejer er at give dit kæledyr med tilstrækkelig motion . Ofte kæledyrsejere er tvunget til at komme ud og motion med deres kæledyr på grund af manglende værftet plads . Motion er kendt for at hæve endorfin niveau , som stimulerer positive følelser .

kammeratskab


Mange mennesker, der er deprimerede er på udkig efter kammeratskab . Ofte kan kæledyr tilbyde den meget tiltrængte kontakt , som mange mennesker mangler . Dette er især almindelig hos ældre mennesker, som måske ikke har mange familiemedlemmer bor i nærheden .

kærlighed og hengivenhed


Mennesker er sociale dyr, der higer efter kærlighed og hengivenhed . Når denne grundlæggende behov ikke er opfyldt , kan folk lider af depression . Kæledyr kan opfylde dette basale behov , til en vis grad . Hunde normalt tilbyder betingelsesløs kærlighed , hvilket er, hvad mange af dem, der lider af depression mangler . Det kan også hjælpe med at afhjælpe depression for at vise hengivenhed til en hund , som hugging , skrabe og grooming .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------