Position: hotel888 > 7 >

Hvordan kan jeg fortælle, hvis kontakter er forstørret i pakken ?

   Det kan være svært at se bløde kontaktlinser , når du åbner en ny pakke . Linserne kan synes at være forstørret på grund af den flydende opløsning omgiver dem . Denne væske , som tjener til at holde dem fugtige i pakken , fordrejer deres udseende . Men fordi den lille plastik pose er fleksibel , og emballagen er af nødvendighed , billig , behøver producenterne ikke forstørre kontaktlinser i pakker , hvor de er købt . For at hjælpe kunderne se deres erhvervede kontakter , de fleste kiosker sælger forstørrelsesglas kontaktlinse sager .
1 .
Bestil farvede kontakter fra din optiker specialist . Farvede kontakter er tonede rundt om det område af din hornhinde , hvilket gør dem lettere at spotte i pakken .
2 .
Bemærk størrelsen på dit nye kontakter, når du først sætte dem på . Den kontaktlinse pakke er en klar pose med kontakt og nogle linsevæske i det . Du bliver nødt til at vide, omtrent hvor stor objektivet er for at fjerne det med succes . Husk , at selv om udseendet af linsen kan blive fordrejet i emballagen , er posen ikke selv forstørret .

3 .
Køb en forstørrelsesglas kontaktlinse sag fra et lægemiddel butik til opbevaring af dine kontaktoplysninger linser i det efter at fjerne dem fra posen . Dette er en sikker måde at vide , at kontakter er forstørret i sagen , hvilket gør det lettere at finde dem til indsættelse på øjet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------