Position: hotel888 > 7 >

astma udløser hos voksne

   Astma er en medicinsk tilstand, hvor blokerede eller forsnævrede luftveje forårsager åndedrætsbesvær , hvilket fører til symptomer som hoste og hvæsende vejrtrækning . Astma og Allergi Foundation of America anslår , at 20 millioner amerikanere i øjeblikket lider af astma . Et stof , der irriterer luftvejene , der forårsager astma symptomer , er kendt som en udløser . Identificere og undgå din udløser hjælper med at minimere dine symptomer og forbedrer din livskvalitet .

Indendørs Allergener


Den fælles indendørs allergener omfatte fjer , skimmel , husstøvmider , dyrehår og kakerlakker . Husstøvmider lever af bittesmå stumper af shed hud og findes i ethvert hjem . Træ eller flise gulv reducerer din eksponering for husstøvmider , sammenlignet med tæppe , som ikke holder den relative fugtighed i dit hus under 50 procent i løbet af sommeren . Regelmæssig støvsugning vil bidrage til at fjerne både husstøvmider og dyrehår fra dit hjem .at mindske eksponeringen for skimmelsvamp , skal du sørge for at der ikke er områder i dit hjem , der forbliver fugtig i en længere periode . Det kan være en god idé at tjekke kældre og brusekabiner med jævne mellemrum.

Pollen


Pollen er fint støv produceret af planter , der kan spredes på vinden . Den tid på året, hvor pollen er mest udbredt , kendt som pollen sæsonen , afhænger af planteart og geografisk område . Hvis pollen er en udløsende faktor for din astma , være opmærksom på , når høje pollental forventes for dit område, og reducere mængden af tid, du tilbringer i naturen . Tordenvejr kan også frigive store mængder pollen i luften .

Inhaleret Irritanter


Når en irriterende stof inhaleres , såsom når de anvender parfume eller rengøring , er et astmaanfald ofte udløst . Fælles irriterende omfatte luftforurening , cigaretrøg , rengøringssprays og produkter , og parfumer .

Medicin

Ifølge Merck. com , op til 30 procent af ældre patienter har deres astma udløst af acetylsalicylsyre . Disse patienter har ofte bihuler og næsepolypper i tilgift til deres astmatiske symptomer .Andre non-steroide anti -inflammatoriske lægemidler , herunder brufen , Voltarol og naposyn , kan også udløse astma , som kan beta-blokkere , en klasse af lægemidler , der anvendes til behandling af glaukom og hjertesygdom .En anden udløse at være på vagt over for , er tartrazin , en gul farve , som ikke selv er et lægemiddel , men anvendes til at farve nogle narkotika tabletter .

andre udløsere

Stærke følelser eller følelser , herunder vrede , angst og spænding , kan udløse anfald .sulfitter , der anvendes som konserveringsmiddel til fødevarer , kan udløse astma .En fælles udløsende faktor for astma er sygdom , især forkølelser og virusinfektioner .Pludselige temperaturændringer , kold luft , vind og varme eller fugtige dage er alle velkendte astma udløsere. Iført en tørklæde over næse og mund under koldt vejr hjælper med at holde luft fugtig og varm og hjælper mindske astmaanfald .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------