Position: hotel888 > 7 >

den gennemsnitlige vægt og højde skala

   Den gennemsnitlige vægt og højde skala , også kendt som body mass index , angiver en række vægt anses sundt for en bestemt højde . Findes der begrænsninger med denne type beregning , dog . Altid konsultere en læge, før der foretages livsstilsændringer

Beregning BMI


En række af BMI regnemaskiner er tilgængelige online . Men det er nyttigt at vide , hvor det endelige antal kommer fra . Matematisk , BMI beregner forholdet mellem din vægt i pounds eller kg divideret med kvadratet på din højde i inches eller meter , henholdsvis .

BMI Begrænsninger


Fordi denne vægt-højde skala bruger kun to konkrete tal , resultaterne af BMI beregningen ikke tager hensyn til , om vægten er fra lean muskel eller fedt . For eksempel har en atlet , der er 6-meter , 3-inches høj og 210 pounds af primært muskel en BMI på 26,2 , hvilket ville falde i overvægtige området , selv om atleten kan være helt raske.

BMI og livvidde


BMI nøgletal oplyse, om en person er matematisk på en sund vægt , men bør ikke være den eneste anvendte beregningsmetode til at bestemme sundhed . Derudover kan en persons taljemål angive, om de er overvægtige . Kvinder bør have en talje størrelse på mindre end 35 inches og mænd bør have en taljemål på mindre end 40 inches .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------