Position: hotel888 > 7 >

ædru levende regler

  

Du skal bruge:
vitamin E.
Exfoliant .
Over-the- counter ar reducere fløde .

Sober levende er en vigtig fase på vejen mod genopretning for mange mennesker afhængige af narkotika og alkohol . Dem i recovery , der har gennemført et rehabiliteringsprogram ofte brug for støtte og disciplin for at sikre , at de kan forblive ædru . En ædru-levende hjem er en bolig , der huser folk inddrive fra afhængighed , yder støtte under genopretning og tog dem for en vellykket overgang tilbage til samfundet . Ædru-levende hjem har strenge regler og retningslinjer , at alle personer skal følge .

Ingen stoffer eller alkohol


Nej indbygger er tilladt at medbringe narkotika eller alkohol til en ædru-levende hjem . Nogle hjem kan lade indbyggerne til stikprøvekontrol og screeninger for brug af narkotika eller alkohol . Indbyggere ikke må tage narkotika, våben eller alkohol til anlægget . Sådanne aktiviteter kan give anledning til øjeblikkelig gældssanering .

Hold lokaler rene


Det er enhver beboers ansvar at holde sig selv og deres omgivelser rene . Indbyggere forventes at brusebad dagligt og holde deres værelser rene . De skal også gøre deres eget vaskeri og vask sengetøj regelmæssigt .

Komplet daglige gøremål


Sober-levende hjem kræver, at alle indbyggere at være besat i nogle konstruktive aktivitet . En liste over gøremål er sat op på en daglig basis og forskellige opgaver er fordelt på hver beboer . Alle indbyggere skal udfylde deres tildelte pligter .

være respekt for andre

En beboer i en sober-levende hjem skal være venlig og høflig overfor alle andre beboere . Enhver form for truende adfærd eller misbrug, er taget meget alvorligt . Dette kan resultere i øjeblikkelig gældssanering og hjem kan anlægge sag mod gerningsmanden . Adfærd, som at stjæle eller beskadige ejendom , vil også resultere i udledning .

Kun platonisk Forhold

Beboerne af ædru-levende hjem afskrækkes fra at danne romantiske relationer med andre mennesker under deres ophold . De fleste ædru-levende hjem vil indfri beboere , der svælger i upassende opførsel .

Limited Besøgende og Telefonopkald

Sober-levende hjem tillader kun et begrænset antal af besøgende i bestemte perioder . De besøgende kan mødes beboerne i visse områder af hjemmet . De kan blive forhindret i at komme ind private værelser .

Følg Curfew Times

Beboere i ædru-levende hjem har tilladelse til at besøge familie i weekender eller andre tidspunkter af ugen . Denne bonus er kun tilgængelig for indbyggere, der følger hjem regler og opføre sig godt . En indbygger , der forlader hjemmet skal vende tilbage inden for den fastsatte frist . Hvis du ikke returnerer eller kontakte ledelsen kan resultere i udledning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------