Position: hotel888 > 7 >

fødevarer for at hjælpe med at sætte

   Attention Deficit Disorder ( ADD ) er ofte behandlet med receptpligtig medicin . Imidlertid vil mange forældre foretrækker at hjælpe deres børn med mere naturlige midler . Visse fødevarer ser ud til at hjælpe nogle mennesker, der har ADD . Som med enhver kostændringer , skal du kontakte din læge, inden du tilføjer store mængder af en fødevare eller supplement .

essentielle fedtsyrer


Fødevarer lastet med essentielle fedtsyrer , som omega-3 fedtsyrer , kan hjælpe dit barn med sin ADD symptomer . Ifølge kliniske ernæringsekspert Marcia Zimmerman , ofte børn med lidelser som ADD lider af en mangel på essentielle fedtsyrer . Disse er vigtige , fordi de hjælper hjernens synapser til brand korrekt . De bedste kilder til essentielle fedtsyrer inkluderer fisk , nødder og hørfrø , som du kan male op og tilføje til andre fødevarer som korn eller salat .

Protein


Snacks rig på protein kan også hjælpe med symptomer på ADD . Spisning protein i små mængder i løbet af dagen kan hjælpe med at holde energi op , som forbedrer mentale koncentration. Mens protein er almindeligt fundet i rødt kød , kan du også få et protein løft i let snacks som nødder og brune ris kager . Visse møtrik Butters som mandel smør og jordnøddesmør er også gode kilder til protein .

Magnesium


Fødevarer rige på magnesium er også vigtige ved behandling ADD . Magnesium er ofte ordineret for at hjælpe folk berolige deres nerver og muskler . Det hjælper også kroppen nedbryde energi , ifølge Medscape dag . Den bedste kilde til magnesium er grøntsager, der er grøn og frodig , som spinat . Du kan også få magnesium fra at spise bønner , fuldkorn og nødder .

Calcium

Mælk er en god kilde til calcium , en anden vigtig ingrediens i en kost til at bekæmpe ADD . Calcium er godt for nervesystemet og lindrer adfærdsmæssige problemer forbundet med personer, der har ADD ved at hjælpe med impulskontrol . Du kan også få calcium fra korn , korn og grøntsager som broccoli og grønkål .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------