Position: hotel888 > 7 >

hvad er duoderm plaster ?

   DuoDERM patches er produceret af ConvaTec og anvendes i medicinsk indstillinger for at støtte sårheling . DuoDERM patches dække såret og kan bæres i op til en uge uden tilbagelægning

Funktion


DuoDERM patches arbejde for at skabe et helbredende miljø for sår . Når plasteret i kontakt med huden , det danner en gel til at " skabe en fugtig healing miljø , "i henhold til ConvaTec DuoDERM hjemmeside . Den ydre kant af plasteret skaber en vandtæt barriere omkring såret og plastret arbejder for at helbrede sår og holde udsatte nerveender fugtig , forhindrer ubehag .

Typer


ConvaTec tilbyder fem forskellige typer af DuoDERM pletter på sin hjemmeside . Signal dressing bruges i sår med ringe udledning . Den CGF steril forbinding kutymer omfatter mavesår dressing , brænde dækker og overfladisk sår , der dækker . Den CGF Border dressing bruges til at dække sår på svært -til- dække områder . De DuoDERM Hydroactive og Extra Thin dressinger også er tilgængelige for sår , der dækker og dressing .

Fordele


DuoDERM patches mulighed for en øget hyppighed af helbredelse og en reduceret chance for smitte og samtidig holde en såret rent , overdækket og som smerte-fri som muligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------